سخنگوی قوه قضائیه: پرونده فساد در فوتبال در مرحله احضار متهمین است قیمت عجیب «کفن» در بهشت‌زهرا(س) تهران مقتدی صدر از دولت عراق خواست سفیر آمریکا را اخراج کند و سفارت را ببندد دستاورد‌های دولت سیزدهم باید به‌درستی تبیین شود همسر شهید امیرعبداللهیان در دیدار وزیر خارجه عمان: ایشان علاقه‌مند به توسعه روابط با عمان بود + فیلم نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد اعلام شد (۸ خرداد ۱۴۰۳) + لینک حمله اسرائیل به چادر‌های آوارگان در رفح با چراغ سبز آمریکا صورت گرفت اعضای ستاد انتخابات خراسان رضوی منصوب شدند نام‌گذاری خیابان پاستور و بزرگراه بعثت به‌نام شهید رئیسی نمایندگان مجلس دوازدهم سوگند یاد کردند + فیلم سخنگوی اقتصادی دولت: ایران به رشد اقتصادی پایدار رسیده است قالیباف: برنامه هفتم می‌تواند هم محور وحدت باشد و هم باعث امیدآفرینی شود بسته خبری انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ (۸ خرداد ۱۴۰۳) اعلام آمادگی دولت بحرین از عادی‌سازی روابط با ایران پسارئیسی، نه اسرائیل برمی‌خیزد و نه غزه فراموش می‌شود قدردانی بیت رئیس‌جمهور شهید از رهبر معظم انقلاب و ملت شهیدپرور ایران پوتین در تاشکند | روسیه اولین نیروگاه اتمی ازبکستان را احداث می‌کند کانادا و بلژیک جنایات در رفح را محکوم کردند در بمباران مجدد چادر‌های آوارگان در رفح، ۱۶ فلسطینی شهید شدند جنایت در رفح؛ جهان محکوم کرد | شورای امنیت تشکیل جلسه می‌دهد
سرخط خبرها

«لاریجانی» قید انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را زده است؟

  • کد خبر: ۶۶۶۷۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۷
«لاریجانی» قید انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را زده است؟
پس از آنکه علی لاریجانی، از نام نویسی در انتخابات مجلس یازدهم خودداری کرد، بسیاری از رسانه‌ها و چهره‌های سیاسی، این گمانه را مطرح کردند که او خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آماده می‌کند. از آن زمان تاکنون، او واکنشی به این گمانه زنی‌ها نشان نداده، اما همواره نامش به عنوان یک نامزد بالقوه انتخاباتی مطرح بوده است.
به گزارش شهرآرانیوز، پس از آنکه علی لاریجانی، از نام نویسی در انتخابات مجلس یازدهم خودداری کرد، بسیاری از رسانه‌ها و چهره‌های سیاسی، این گمانه را مطرح کردند که او خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آماده می‌کند. از آن زمان تاکنون، او واکنشی به این گمانه زنی‌ها نشان نداده، اما همواره نامش به عنوان یک نامزد بالقوه انتخاباتی مطرح بوده است؛ نکته‌ای که نزدیکان او نیز به صراحت آن را مطرح کرده اند.
 
تازه‌ترین اظهار نظر در این باره، به مصاحبه اخیر بهروز نعمتی، عضو هیئت رئیسه مجلس دهم و از چهره‌های نزدیک به لاریجانی، با «تسنیم» بازمی گردد. او درباره احتمال نامزدی رئیس سابق مجلس در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو گفت: «آقای لاریجانی یک نامزدی بالقوه است و کسی نمی‌تواند این موضوع را انکار کند. البته حضور یا غیبت آقای لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری بستگی به خود ایشان و وضعیت موجود دارد. چندین باری که با آقای لاریجانی درباره انتخابات صحبت کردیم، ایشان احتمال حضورش را در انتخابات نه رد و نه تأیید کرد. آخرین بار شاید ۱۰ روز پیش بود که با ایشان صحبت کردم، ولی ایشان جواب درستی به ما ندادند.»

از سویی حسین ا... کرم، عضو شورای وحدت اصولگرایان، درباره احتمال نامزدی لاریجانی و نسبتش با اصلاح طلبان به «نامه نیوز» گفت: «گرچه آقای لاریجانی یک نامزد بالقوه برای انتخابات ۱۴۰۰ است، با وجود تمایل لایه‌هایی از حزب کارگزاران و امثال بهزاد نبوی به نامزدی ایشان، لاریجانی به دلیل مخالفت جریان انقلابی و همچنین مقابله قطعی احمدی نژاد برای ورود به انتخابات به شدت محتاط است.» وی افزود: «باتوجه به اینکه وضعیت آقای ظریف در پی مصاحبه اخیرش می‌تواند نزد شورای نگهبان صلاحیت او را برای نامزدی انتخابات ۱۴۰۰ زیر سؤال ببرد و اینکه اظهار نظر اخیر آقای عباس عبدی از گروه اصلاح طلبان رادیکال، که تمایل اصلاح طلبان به نامزد اصولگرای کم خطر، بخوانید علی لاریجانی، را مطرح کرد، در کنار سابقه برجامی ایشان در مجلس دهم، نگرانی لاریجانی از مخالفت جریان انقلابی و احمدی نژاد را تغییرمی دهد و به دوقطبی مطلوب اصلاح طلبان تبدیل خواهد کرد؛ این موارد احتمال نامزدی لاریجانی برای انتخابات ۱۴۰۰ با حمایت اصلاح طلبان را به شدت تقویت می‌کند.».

اما در مقابل دیدگاه ا... کرم، اظهار نظر اخیر حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی و از اعضای حقیقی جبهه اصلاحات ایران، در واکنش به احتمال حمایت اصلاح طلبان از نامزدی لاریجانی، نشان دهنده آن است که رئیس سابق مجلس در میان اصلاح طلبانی نظیر حزب کارگزاران نیز اقبال چندانی ندارد. مرعشی در این باره به «تسنیم» گفت: «در جبهه اصلاحات هیچ امکانی برای همکاری با آقای لاریجانی وجود ندارد.» وی در تمایز چرایی حمایت اصلاح طلبان از حسن روحانی و حمایت نکردن از علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری افزود: «مسئله آقای روحانی با آقای لاریجانی متفاوت است. آقای روحانی در هیچ یک از مقاطع سیاسی گذشته درگیر اصلاح طلبان و جناح چپ نبودند. در مجلس پنجم ایشان نایب رئیس بود که مورد حمایت ما بودند.
 
در دوره آقای هاشمی و خاتمی نیز دبیر شورای عالی امنیت ملی بودند و مذاکرات سعدآباد را ایشان هدایت کردند و از این بابت سابقه همکاری وسیعی بین آقای روحانی و اصلاح طلبان وجود داشت، ولی آقای لاریجانی به ویژه در صداوسیما که بودند در فضای سال ۷۶ خیلی با اصلاح طلبان درگیر بودند و از این بابت، زمینه‌ای برای همکاری مشترک آقای لاریجانی و اصلاح طلبان وجود ندارد.»

محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا، نیز در گفتگو با «نامه نیوز» در این باره گفت: «من هم قبول دارم که شرایط آقای لاریجانی تغییر کرده است، اما برخلاف همه می‌گویم که او امروز در نامزد نشدن مستحکم‌تر از گذشته است.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->